vrijdag 1 augustus 2014

Aanpassen

Aalbessen in de yoghurt, aalbessentaart en aalbessensap. Lekker en gezond, maar in zulke hoeveelheden dat we flink moeten dooreten en -drinken om het allemaal weg te krijgen. Niet dat we daar problemen mee hebben overigens, want zo gaat dat wanneer je oogst uit de 'natuur'. Het is hollen of stilstaan en daar moet je je aan aanpassen.

1 opmerking:

  1. Poe hé, dat is me wel een flinke emmer.
    Lekker gezond en jullie maken er van alles van.
    Zo lekker! Ben een klein beetje jaloers op jullie.
    Maar dat zullen er velen zijn..........?

    Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor het lezen van onze blog.

Je kunt hier een reactie achterlaten. Alle reacties zullen worden gelezen en, indien nodig, beantwoord. We stellen het op prijs als je je naam achterlaat, per slot van rekening zijn ook wij niet 'anoniem'. Reclame en off-topic reacties zullen niet worden geplaatst. Gebruik voor persoonlijke berichten het e-mailadres op de contactpagina.

Je reactie verschijnt niet direct op de blog. Deze wordt pas geplaatst nadat wij deze hebben gelezen.

Nogmaals bedankt en... vergeet niet van elke dag te genieten!